Workshop in Frankrijk

In juni 2019 organiseert Sari een workshop “De kracht van Hooggevoelig Zijn” in Frankrijk


Eindelijk is hier de mooie tijd waarin er ruimte en aandacht is voor Hooggevoeligheid.

Steeds meer vrouwen herkennen dat prikkels en emoties op een dieper niveau binnenkomen dan bij de mensen om hen heen. Je herkent intussen misschien ook dat je veel gevoeliger bent voor stress, met als gevolg vermoeidheid, lichamelijke klachten en uiteindelijk mogelijk een burn-out of depressie. Hooggevoelig ben je niet voor niets! Je hebt dit talent om een goede reden maar als je het niet herkent, erkent en weet in te passen in je totale zelf en leven, dan kan je hoge gevoeligheid erg verwarrend en soms ziekmakend zijn. Herkennen, erkennen en inpassen zijn de thema’s van de workshop in Frankrijk. Daar vind je tijd en ruimte om te ontdekken wat de valkuil en de kracht van hooggevoelig zijn is. Heb jij zin om het avontuur aan te gaan samen met mij en andere gelijk-voelenden?

De intentie is om mooie inzichten, kennis, rust, ruimte en balans mee terug te nemen naar Nederland! Tevens krijg je een mooi naslagwerk en de unieke HappyMe kalender cadeau.

Deze workshop bieden wij dit jaar aan met een korting van 100 euro, dus 450 Euro in plaats van de normale prijs van 550 Euro. In ruil vragen we aan jou om een lijst in te vullen met vragen die betrekking hebben op de afgelopen dagen. Bijvoorbeeld vragen als: wat heeft de workshop je gebracht, wat is goed, waar is er ruimte voor verbetering, wat was fijn en wat heb je eventueel gemist. Deze vragenlijst is voor ons een ondersteuning voor volgend jaar.

Je vindt een uitgebreide brochure van de workshop, met alle informatie over de lokatie, het programma en de prijs als je klikt op deze link. Zoek daarna gerust contact met mij als je meer wil weten: sarivanderspaan@ziggo.nl of via het contactformulier op deze website. Misschien tot ziens in Frankrijk dan.