Over Sari

Hallo,

Ik ben Sari van der Spaan. Moeder van twee knullen en sinds een aantal jaren werkzaam in mijn eigen praktijk aan huis en daarbuiten. Het is een lange weg geweest om hier te komen en zoals voor de meesten niet zonder de nodige drempels en hier en daar een greppel. Al vanaf dat ik een klein meisje was voelde ik mij verloren en onbegrepen in onze wereld. Toch kan ik nu terug kijken met een dankbaar gevoel. Voluit leven gaat met vallen en opstaan! Ik heb mij verdiept in hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid, of hsp’er zijn, dat ben je. Het is geen aandoening en het gaat ook niet over. Ben je klaar om je hooggevoeligheid te omarmen……jezelf liefdevol accepteren en daar ook naar leven dan ga je Leven! De weerstand kan oplossen en je gaat stromen en ervaart regelmatig de flow.

Het allerbelangrijkste wat ik zelf heb geleerd is: Hou van jezelf. Wees je eigen rots in de branding. Zorg bewust voor je lichaam, je hart, je ziel en je geest. Doen wat je nu kunt is genoeg. Zo kom je in je eigen kracht en is het leven meer ontspannen en liefdevol. :

Het leven zelf is mijn leerschool. Verder heb ik onderstaande opleidingen en workshops gevolgd.

2020 Zwangerschapsmassage Wellness Academie Rotterdam

2015 Voetmassage voor hooggevoelige mensen bij Soleil Waalwijk.

2014 Verdiepingsjaar Tuina Total Health Breda

2013 Tuina Massage Total Health Breda en Levend bloed analyse bij Bert Bouwman

2010 Touch-Pro Stoelmassage in Rotterdam

2009 White Time Healing deel I-II en III bij Dani en Annelies van der Horst

2008 Civas Holistische Massage

    Workshops:  Hot Chocolate massage, Honing massage, Spa hammam, Hot Stone massage, De-Stress hoofdhuid massage, kruidenstempel massage, rozenkwarts rozenbehandeling,  edelsteen massage, koken met kruiden, de hooggevoelige ondernemer, behandelprotocollen Burn-out bij Ortho Health Foundation en meer.

    Nu ben ik klaar om weer een nieuw pad te bewandelen en ik heb er reuze zin in, als je zin hebt om een stukje mee te wandelen….Graag. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen ? Laat het me weten via mail of telefoon. Volg mij op Facebook of schrijf je gratis in voor mijn Inspiratie mail. 

    Weet dat je altijd welkom bent.

    Warme groet, Sari