Energetische massage/behandeling

Energetische massage/behandeling

Een heerlijke, zachte massage die je terug thuis brengt in je lichaam.

Als gevoelig mens zit je vaak meer in je hoofd dan in je lichaam. Als gevolg hiervan kun je behoorlijk overprikkelt raken en je lichaam voelt moe, stijf en gespannen aan. Deze massage geeft rust. Je zenuwstelsel kan zich zo ontdoen van een teveel aan prikkels, waardoor de liefdevolle energie kan weer terug gaan stromen.

Onverwerkt verdriet en pijn kunnen liefdevol worden geheeld. De energie vindt zijn eigen weg binnen het lichaam en geeft wat nodig is. Tijdens deze massage worden de chakra’s, indien nodig in balans gebracht en terug op kleur aangevuld. Chakra’s kun je zien als een soort energetische trechters die draaien als een wiel. Als de chakra’s in balans zijn heeft dit een goede invloed op ons lichamelijke, emotionele en mentale welbevinden.

Na de massage wordt de aura gereinigd.

De aura is een energieveld om het lichaam heen. Er wordt veel in opgeslagen, zoals: gevoelens, vreugde, pijn en positieve en negatieve herinneringen. Oude patronen en angsten die je niet meer nodig hebt worden liefdevol opgeruimd. De aura wordt ontdaan van alle overtollige ballast en wordt gereinigd.

We beginnen deze massage met een heerlijk kopje chakra thee.

1ste Chakra: Wortelchakra is rood.  Er zijn. Ik ken mijn lichte en donkere zelf.
2de Chakra: Heiligbeenchakra is Oranje, Voelen. Ik accepteer mezelf zoals ik ben.
3de Chakra: Zonnevlecht is Geel, Handelen. Vanuit verbinding kan ik handelen.
4de Chakra: Hartchakra is Groen, Liefhebben. Ik heb mezelf lief. Geven vanuit overvloed.
5de Chakra: Keelchakra is Blauw, Spreken. Ik laat mijn innerlijke stem horen.
6de Chakra: Derde Oog is Paars, Ik Zie. Zonder oordeel neem ik waar.
7de Chakra: Kruinchakra is Wit, Zuiver zijn. Verbonden met de Kosmos.

Soms vind je het fijner om niet gemasseerd / aangeraakt te worden. Kies dan voor een energetische behandeling. Je mag dan je kleding aanhouden en we werken dan over je kleding heen. Het is ook mogelijk om een behandeling te geven op afstand. Het effect is niet meer of minder, de beleving zal anders zijn omdat er geen lichamelijke aanraking is.