Edelsteen massage

Wat is een edelsteen massage?

Een heerlijke zachte massage kun je ervaren met edelstenen.
Deze stenen zijn aangenaam warm en worden gebruikt in combinatie met zachte, warme olie. Al eeuwen lang spreken edelstenen tot de verbeelding, ze zijn er in vele kleuren en vormen met ieders hun eigen geneeskrachtige en ontspannende werking.

Ik werk graag met een combinatie van:
Rozenkwarts: deze heeft een milde, kalmerende werking en opent het hart voor de liefde en oneindige vrede. Deze steen werkt kalmerend, geruststellend en kan helpen bij trauma’s, helpt je meer van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren.

Amethist: een zeer krachtige en beschermende steen die negatieve energieën blokkeert. Amethist werkt beschermend en zuiverend, maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt.

Bergkristal: een neutrale en zuivere steensoort die de werking van andere edelstenen helpt versterken. Deze steen zuivert, geeft energie en reinigt de chakra’s. De bergkristal stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

Gele Calsiet: activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend en helpt je om ideeën om te zetten in daden. Ze verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.